Saturday, 16 March 2013

Muutama drinksu Maltaisessa Riekossa

Raskaan työviikon jälkeen on aina mukava istua pubissa ja nauttia hyviä oluita ja viskejä, vai mitä? Tällä kertaa eksyin työkavereiden kanssa Maltaiseen Riekkoon, joka sijaitsee Alppilan kaupunginosassa Helsingissä.

Pari viskiä siis tuli maistettua eli ensimmäisenä Auchentoshan Springswood, joka oli erittäin omenainen viski. Mitäpä muutakaan tästä voisi sanoa. Tätä muistaakseni löytyy myös Viking Line'n taxfreestä, mutta onneksi en ostanut viime reissulla tätä. Pisteet: n19+t18+f19+b19 = 75.

Toinen viski oli Glendronachin tislaamon cask strength -versio. Olen aina pitänyt Glendronachista ja varsinkin heidän 21 -vuotias Parliament on jäänyt mieleen. Erittäin hieno viski. Mutta ei tämä cask strength'kään mikään huono ollut. Tuoksussa suklaata, hunajaa, nahkaa ja sherryä. Maussa hedelmää ja sherryä. Upea viski siis tämäkin pitkällä jälkimaulla maustettuna. Pisteet: n22+t22+f23+b22 = 89 pistettä. Hieno viski.

Oluitakin tuli siis maistettua. Ensimmäisenä Suomenlinnan Panimon Hoppe IPA. Mukava illan aloitus, mutta jää kyllä aika miedoksi. Pisteet: 36/50.

Toisena erinomaisen Rogue-panimon Brutal IPA. Mukavasti sitrusta ja hedelmää. Karamelliä unohtamatta. Pisteet: 38/50.

Kolmantena Rogue'n  ihmeellinen chiliolut eli Chipotle Ale. Ei oikein napannut. Paska olut. Pisteet: 25/50.

Kolmantena (taas) Rogue'n Imperial Pilsner. Upea pullo tässä. Kotona tästä tulee upea mehupullo. Oluena tämä oli muutenkin upea. Suosittelen. Pisteet: 38/50.

Ja sitten neljäntenä oluena (EI VOI OLLA TOTTA!) taas Rogue'n olut. Tällä kertaa Hazelnut Brown Nectar. Hieno pähkinäinen olut. Pähkinää joka paikassa. Pisteet: 36/50.

Tulis sitä välillä maistettua muitakin kuin Roguen oluita. Myöskin Traquair'in House Ale -olutta tuli maistettua. Mukava olut. Mitäpä siitä sen enempää. Pisteet: 36/50.

Ilta tuli päätettyä Flying Dogin Snake Dog IPA:an ja Samuel Adamsin Wee Heavy'yn. Molemmat hienoja oluita ja sellaisia, joita ehdottomasti kannattaa maistaa. Pisteet 38/50 ja 36/50.

Upeita oluita ja viskejä siis taas tarjolla.

No comments:

Post a Comment