Saturday, 18 August 2012

Malmgård Belge & Ruosniemen Panimo Pikkupomo II

Viidessä Pennissä (Helsinki) tuli maisteltua perjantaina pariakin pienpanimo-olutta. Ensiksi pöytään iskeytyi Malmgårdin panimon Belge. Väri oli jo jotain tummanrubiininpunaista ja houkuttelevaa. Tuoksussa muuten paljon Tabascoa. Kaverihan sen bongasi ekaksi ja pakko olla samaa mieltä. Maussa taasen kukkaisuutta, lakritsaa ja mausteisuutta. Hyvinhän tuo upposi ja pisteitäkin ropisi 30/50.

Hanassa oli myös uutta Pikkupomoa Ruosniemen panimolta. Tämä oli II versiota, jossa enempi humalaa (muistaakseni). Ja olihan siellä sitä humalaa mukavasti, kuten kukkaisuutta ja hedelmääkin. Hyvin upposi, kuten se ensimmäinenkin versio. Pisteet: 37/50.

At Viisi Penniä I tasted couple of Finnish microbreweries' beers. First was Malmgård Brewery and Belge. The colour of the beer was very dark ruby red. Ma mate said there are lots of Tabasco in the nose and I have to agree. On the palate I found floral, licorice and spicy notes. Very good beer and points: 30/50.

Then there was Pikkupomo version 2 by Ruosniemi Brewery from Pori. Very good beer when compared to the first version. Lots of hops and floral notes and fruits. Excellent. Points: 37/50.

2 comments:

  1. Mukava kuulla että myös Pikkupomon toinen tuotantoerä maistui! Kolmoserää on saatavilla piakkoin, päivitämme lisätietoa panimon Facebook-sivuille sitä mukaa kun päivämäärät varmistuvat.

    ++Antti, Ruosniemen Panimo

    ReplyDelete
  2. Kiitos tiedosta, Antti. Yritetään pysytellä perässä näiden erien suhteen :-)

    ReplyDelete